Hlavy

Hlavy se používají především k přípravě rybí polévky

Kapří hlava se odděluje od těla kapra při zpracování na další výrobky jako jsou – trup, půlky, porce, filety.

Využití hlavy spočívá především v přípravě rybí polévky nebo rybího vývaru.

Hlavy jsou dodávány chlazené nebo mražené.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Hlavy - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Aktuality

Vánoční prodej ryb

Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.

10.12.2021 14:08 / Aktuality

Seznam certifikovaných prodejců

Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2021 u certifikovaných prodejců.

10.12.2021 13:59 / Aktuality

Tip na výlet po Praze

Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.

30.3.2021 11:27 / Aktuality

Prodej ryb o Velikonocích 2021

Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.

29.3.2021 11:45 / Aktuality
Třeboňský kapr

Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.

Třeboňský kapr

Naše výrobky

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Kuchaná ryba

Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Podkovy

Klasické porcování ryb na podkovy.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Chlazené ryby

Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Filet

Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.

Velkoobchodní prodej živých ryb

Doporučujeme