
Kuchaná ryba
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Kapří hlava se odděluje od těla kapra při zpracování na další výrobky jako jsou – trup, půlky, porce, filety.
Využití hlavy spočívá především v přípravě rybí polévky nebo rybího vývaru.
Hlavy jsou dodávány chlazené nebo mražené.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Hlavy - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprVnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Klasické porcování ryb na podkovy.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Váhové kategorie tržních ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.