
Uzené ryby
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Kapří hlava se odděluje od těla kapra při zpracování na další výrobky jako jsou – trup, půlky, porce, filety.
Využití hlavy spočívá především v přípravě rybí polévky nebo rybího vývaru.
Hlavy jsou dodávány chlazené nebo mražené.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Hlavy - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprUzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Klasické porcování ryb na podkovy.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Prodej čerstvých ryb v Praze zajišťují sádky Lahovice.
Nakupujte čerstvé ryby od společnosti FISH MARKET a.s.