
Filet
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Hlavním předmětem činnosti společnosti FISH MARKET a.s. je velkoobchodní prodej sladkovodních ryb, především Třeboňského kapra. V Rybářství Třeboň a.s vyprodukovaná sladkovodní ryba je prodávána ve formě živé ryby, nebo po opracování ve zpracovně ryb, jako výrobky z ryb.
Podrobnosti jednotlivých obchodů domlouvají obchodníci společnosti. V případě zájmu o odběr ryb kontaktujte naše obchodníky pro živou rybu či výrobky z ryb.
V případě živých ryb jsou dodávky realizovány přímo ze sádek, prostřednictvím kamiónů a pro přepravu ryb uzpůsobených nákladních automobilů. Obvyklé přepravované množství ryb je 3.-12. tun na jedno auto. Více k dopravě živých ryb.
Doprava výrobků z ryb (chlazené, mražené nebo uzené ryby) je realizována speciálně upravenými auty. Možnost závozu výrobků je u každého zákazníka vždy domlouvána individuálně.
Hlavním sídlem společnosti, odkud jsou ryby expedovány je Třeboň. Při realizaci objednávek je možno zajistit dodání na odběrná místa.
Seznam odběrných míst:
Vložte komentář či dotaz. U článku - Velkoobchodní prodej ryb - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprFilet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Klasické porcování ryb na podkovy.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Prodej čerstvých ryb v Praze zajišťují sádky Lahovice.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.