
Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
Ve zpracovnách jsou výrobky naloženy do speciálně, pro dopravu ryb uzpůsobených automobilů, které zajišťují pravidelné dodávky na pulty obchodů tak, aby zákazník mohl nakupovat vždy čerstvou, zpracovanou rybu.
Výrobky jsou dopravovány ve formě čerstvé chlazené nebo uzené ryby. Čerstvá chlazená ryba je dopravována takzvaně na ledu. Výrobky jsou v přepravkách zasypány šupinkovým ledem, který je připraven ve zpracovně speciálně k tomuto účelu.
Jiný režim dopravy vyžadují mražené výrobky, které potřebují dostatečný stupeň podchlazení, aby nedošlo k znehodnocení kvality rybího masa při částečném rozmrazení.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Doprava výrobků z ryb - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Prodej čerstvých ryb v Praze zajišťují sádky Lahovice.