
Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
Cejn velký je kaprovitá ryba vyznačující se vysokým tělem. V rybnících je chován jako doplňková ryba.
Cejn má chutné bílé maso s velkým obsahem drobných kostí, proto se často dále zpracovává například do rybích karbanátků.
Živý cejn velký je dodáván pro zarybnění sportovních revírů. Dostupnost této ryby je od října do března. Ve stejném období je možno dodat i chlazené kuchané cejny.
Tržní cejn velký se prodává ve váze od 0,3 kg.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Cejn velký - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.