
Chlazené ryby
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Okoun je menší dravá ryba s typickými pruhy na bocích.
Okoun se prodává jako tržní ryba vhodná ke konzumaci. Maso okouna je přirovnáváno k masu candáta obecného. Nevýhodou oproti candátovi je větší počet menších kostí.
Tržní okoun říční se prodává ve váze od 0,1 kg.
Množství produkce okouna říčního je v chovných rybnících omezeno, a proto je takřka výhradně k dispozici v období podzimních a jarních výlovů (říjen – březen). Značná část ryby se prodá již při výlovu. Případné objednávky je proto ideální směřovat již do období před podzimními výlovy.
Z okouna můžeme na přání zákazníka připravit kuchanou rybu, nebo i filet. Pro potřeby gastronomie je pak možné takto připravené okouny zamrazit.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Okoun říční - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Tip na výlet do jižní částí Prahy, do míst se zajímavými tipy na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2020 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprČerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.