Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
Perlín ostrobřichý je řazen do skupiny takzvaných bílých ryb. Typickým znakem perlína jsou červené ploutve na spodní části trupu.
Bílá ryba je prodávána především jako krmná ryba pro dravce do sportovních revírů, jako nástražní ryba pro sportovní rybolov a pro zarybnění rybářských revírů pro sportovní rybolov. Výjimečně se zpracovává na kuchanou rybu. Především plotice obecná, ale i perlín, se vyznačují při rybolovu velkou aktivitou. Rybáři v takto osazených sportovních revírech oceňují především četnost záběrů.
Dostupnost bílé ryby je v období od října do března.
Tržní bílá ryba se prodává ve váze 0,05 – 0,5 kg.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Perlín ostrobřichý - zatím není zveřejněn žádný komentář.
FISHMARKET jako výhradní prodejce ryb společnosti Rybářství Třeboň provozuje celoročně prodejnu živých ryb v Praze na Sádkách Lahovice.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2023 u certifikovaných prodejců.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.