
Kuchaná ryba
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Perlín ostrobřichý je řazen do skupiny takzvaných bílých ryb. Typickým znakem perlína jsou červené ploutve na spodní části trupu.
Bílá ryba je prodávána především jako krmná ryba pro dravce do sportovních revírů, jako nástražní ryba pro sportovní rybolov a pro zarybnění rybářských revírů pro sportovní rybolov. Výjimečně se zpracovává na kuchanou rybu. Především plotice obecná, ale i perlín, se vyznačují při rybolovu velkou aktivitou. Rybáři v takto osazených sportovních revírech oceňují především četnost záběrů.
Dostupnost bílé ryby je v období od října do března.
Tržní bílá ryba se prodává ve váze 0,05 – 0,5 kg.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Perlín ostrobřichý - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2021 u certifikovaných prodejců.
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprVnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Klasické porcování ryb na podkovy.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Váhové kategorie tržních ryb.