
Uzené ryby
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Dostatečnou kapacitu společnosti FISH MARKET a.s. pro zpracování ryb zabezpečuje provoz tří zpracoven. Největší část výroby je realizována v předvánočním období.
Ve zpracovně ryb Třeboň (registrační číslo pro vývoz do zemí EU CZ 425) jsou výrobky opracovávány celoročně. V areálu zpracovny je také prodejna ryb.
Ve zpracovně ryb v Českých Budějovích (registrační číslo pro vývoz do zemí EU CZ 423) je zpracování v průběhu roku závislé na aktuální poptávce po rybích výrobcích na místní prodejně ryb. Plně vytížena je zpracovna v období před vánočními svátky.
Ve zpracovně ryb Jesenice (registrační číslo pro vývoz do zemí EU CZ 11 047) probíhá celoroční provoz zásobující lázeňské gastronomické provozy a zařízení.
Na základě dlouholetých zkušeností se zpracováním sladkovodních ryb jsou výrobky prodávány nejen na tuzemském trhu, ale i v zemích EU, kam společnost exportuje 40 % roční produkce.
Zkušený personál a vybavení zpracoven, umožňuje výrobu rozmanitého sortimentu rybích výrobků, při dodržování přísných hygienických norem.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Zpracovny ryb - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprUzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Klasické porcování ryb na podkovy.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Váhové kategorie tržních ryb.