Nabízíme dodávky rybích výrobků a specialit pro potřebu Vaší restaurace, hotelu, obchodu, supermarketu, jídelny, atd. Výrobky dodáváme chlazené, mražené a uzené. V případě zájmu o dodávky rybích výrobků kontaktujte obchodníka pro prodej výrobků.
Společnost FISH MARKET a.s. zajišťuje prodej výrobků z ryb na tuzemském trhu i v zahraničí. Hlavní odběratelé jsou řetězce se sortimentem čerstvých rybích výrobků.
Dominantní zpracovávanou rybou je Třeboňský kapr a pstruh. Šíři a dostupnost sortimentu dalších sladkovodních ryb je vždy třeba ověřovat.
Zpracování sladkovodních ryb je realizováno ve třech zpracovnách (Třeboň, České Budějovice, Jesenice u Chebu).
Trup kapra je vykuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví. Takto opracovaného kapra velmi snadno rozdělíte na porce dle vaší potřeby a můžete se dát do vlastní kuchyňské úpravy.
Kapr trup :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2022 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Tip na výlet do jižní částí Prahy, na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprUzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Prodej čerstvých ryb v Praze zajišťují sádky Lahovice.
Komentáře
Karel Janoušek - #
Ten výrobek Kapří bych doporučil do škol a školek-děti by to asi rády jedly,aspoň dle zkušenosti s mou neteří.Normálně ryby nejí,ale karbanátky z Kapří ,,baští” s velkou chutí.
Komentář