Kuchaná ryba
Kuchání ryby se provádí rozříznutím tělní dutiny na břišní straně od hlavy a vyjmutím všech vnitřností.
Sumec velký je největším dravcem mezi sladkovodními rybami. Jako největší ryba sladkovodních sportovních revírů je sumec velmi oblíbeným trofejním úlovkem.
Maso sumce se vyznačuje vyšším procentem tuku oproti kaprovitým rybám.
V třeboňských rybnících je sumec, stejně jako candát a štika, produkován jako doplňková ryba v chovných rybnících.
Sumec je ve všech svých formách (živá tržní ryba, chlazené a mražené výrobky i uzené výrobky) dostupný celoročně. Živý tržní sumec se prodává o váze 2 – 5 kg.
Kuchání ryby se provádí rozříznutím tělní dutiny na břišní straně od hlavy a vyjmutím všech vnitřností.
Trup ryby se dělí příčnými řezy od hřbetu k břichu podél žeber na porce ve tvaru podkovy.
Filet vzniká vyříznutím svaloviny ryby co nejtěsněji u páteře a žeberních kostí. Jedná se o podstatnou část svaloviny ryby bez hlavy a ploutví.
Oznámení jediného akcionáře o projednání a rozhodnutí v působnosti valné hromady společnosti
FISH MARKET a.s. dne 29.3.2021.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2020 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Nakupujte čerstvé ryby od společnosti FISH MARKET a.s.
Komentáře
rosa - #
sumec je nejlepší na grilu
Komentář