
Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
O víkendu 19. – 21. srpna 2016 se konají v Třeboni velké Rybářské slavnosti.
Podrobné informace o Rybářských slavnostech 2016 naleznete na webu www.rybarskeslavnosti.cz
Datum zveřejnění aktuality:4.8.2016 10:51
Vložte komentář či dotaz. U článku - Rybářské slavnosti 2016 - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Tip na výlet do jižní částí Prahy, do míst se zajímavými tipy na výlet přírodou a blízkou prodejnou živých ryb z třeboňských rybníků na Sádkách Lahovice.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2020 u certifikovaných prodejců.
Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.
Váhové kategorie tržních ryb.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.