
Podkovy
Klasické porcování ryb na podkovy.
Vložte komentář či dotaz. U článku - Velikonoční prodej kaprů - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2018 u certifikovaných prodejců.
Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.
Díky výlovům třeboňských rybníků na podzim 2018 dojde k rozšíření sortimentu sladkovodních ryb na prodejnách.
Velikonoční prodej ryb na sádkách Praha Lahovice.
Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.
Třeboňský kaprKlasické porcování ryb na podkovy.
Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.
Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.
Ve zpracovně ryb se opracuje ryba na výrobky jako jsou podkovy, filety a další.
Váhové kategorie tržních ryb.
Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.