Uzené ryby

Uzené podkovy

Uzená ryba je vhodná pro přímou konzumaci, tepelné úpravy i přípravu pokrmů studené kuchyně. Uzení ryb je prováděno na zpracovně ryb v Třeboni nebo v Jesenici u Chebu.

Výrobky dodáváme buď volně ložené nebo vakuované.

Uzené podkovy vyrábíme z kapra, amura, tolstolobika, sumce a úhoře. V celku se udí maréna, pstruh a v případě dostupnosti lín.

Foto – uzený vakuovaný pstruh

Vakuovaná uzená ryba


Komentáře

Jiří - #
31.10.12

Je mi 65 let a pamatuji rybí prodejnu a jídelnu na Václavském náměstí u Vaňhů kde prodávali uzené halibudy a jiné ryby. Vždycky jíst veškerou uzenou rybu je paráda. A vůbec všechny ryby na všechny spůsoby.Přeji krásný den.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Aktuality

Vánoční prodej ryb

Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.

12.12.17 / Aktuality

Seznam certifikovaných prodejců

Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2017 u certifikovaných prodejců.

12.12.17 / Aktuality

Vánoční prodejní doba - Sádky Praha Lahovice

Informace o předvánoční prodejní době vánočních kaprů na sádkách Lahovice..

5.12.17 / Aktuality

Rybářské slavnosti 2017

Ve dnech 18. až 20. srpna 2017 se konají Rybářské slavnosti v Třeboni a na Třeboňsku.

18.08.17 / Aktuality
Třeboňský kapr

Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.

Třeboňský kapr

Naše výrobky

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Mražené ryby

Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Chlazené ryby

Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Filet

Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Uzené ryby

Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.

Velkoobchodní prodej živých ryb

Doporučujeme