Výrobky z ryb

Dodávky výrobků ze sladkovodních ryb

Nabízíme dodávky rybích výrobků a specialit pro potřebu Vaší restaurace, hotelu, obchodu, supermarketu, jídelny, atd. Výrobky dodáváme chlazené, mražené a uzené. V případě zájmu o dodávky rybích výrobků kontaktujte obchodníka pro prodej výrobků.

Společnost FISH MARKET a.s. zajišťuje prodej výrobků z ryb na tuzemském trhu i v zahraničí. Hlavní odběratelé jsou řetězce se sortimentem čerstvých rybích výrobků.

Dominantní zpracovávanou rybou je Třeboňský kapr a pstruh. Šíři a dostupnost sortimentu dalších sladkovodních ryb je vždy třeba ověřovat.

Zpracovny ryb

Zpracování sladkovodních ryb je realizováno ve třech zpracovnách (Třeboň, České Budějovice, Jesenice u Chebu).

Přehled dodávaných výrobků

Kapr půlky

Kapr půlený

Půlený kapr je opracovaný rybí výrobek zbavený hlavy, ploutví, šupin a vnitřností rozdělený podélným řezem v oblasti páteře. Půlky z kapra můžete využít přímo ke kuchyňské úpravě, případně je podle potřeby dále naporcovat.
Kapr půlený :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Kapr podkovy

Kapr podkovy

Podkovy z kapra vznikají příčným rozdělením opracovaného trupu ryby na stejně široké části. Kapří podkovy nabízejí široké možnosti pro nejrůznější typy kulinářských úprav.
Kapr podkovy :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Kapr filet

Kapr filet

Zakoupením filetu z kapra si můžete pochutnat na kapřím mase bez kostí. Kapří filety se připravují seříznutím svaloviny ryby od hlavy k ocasu těsně podél páteře a žeber. Po seříznutí se kapří filety navíc prořezávají speciálním strojem, který rozruší i drobné kůstky.
Kapr vnitřnosti :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Kapr trup

Kapr trup

Trup kapra je vykuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví. Takto opracovaného kapra velmi snadno rozdělíte na porce dle vaší potřeby a můžete se dát do vlastní kuchyňské úpravy.

Kapr trup :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.

Amur kuchaný

Amur filet

Filet z amura je podstatná část svaloviny ryby, která je zbavená páteře a žeber. Filet se hodí k rychlé přípravě pokrmů z amura v domácím prostředí i v restauracích či jiných gastronomických provozech.
Amur filet :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Amur trup

Amur trup

Trup z amura je vykuchaná ryba zbavená hlavy a ploutví. Takto opracovanou rybu můžete snadno rozdělit na porce podle potřeby.
Amur trup :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Amur podkovy

Amur podkovy

Amur ve formě podkov nabízí široké možnosti využití pro přípravu nejrůznějších rybích specialit. Podkovy z amura se vyrábějí příčným rozdělením opracovaného trupu ryby na stejně široké části.
Amur podkovy :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Amur kuchaný

Amur kuchaný s hlavou

Kuchaný amur je opracovaný rybí výrobek zbavený šupin a vnitřností. Takto opracovanou rybu můžete před vlastní kuchyňskou úpravou naporcovat podle vašich potřeb. Hlavu z amura můžete využít k přípravě rybí polévky.
Amur kuchaný s hlavou :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Pstruh kuchaný

Pstruh kuchaný s hlavou

Kuchaný pstruh je opracovaný rybí výrobek zbavený vnitřností. Kuchaného pstruha můžete využít přímo ke kuchyňské úpravě včetně grilování.
Pstruh kuchaný s hlavou :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Pstruh kuchaný

Pstruh filet

Pstruh patří v české kuchyni k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Filet ze pstruha je kvalitní rybí maso bez kostí včetně kůže připravené seříznutím svaloviny pstruha těsně podél páteře a žeber.
Pstruh filet :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Štika kuchaná

Štika kuchaná s hlavou

Kuchaná štika je opracovaný rybí výrobek zbavený šupin a vnitřností. K vlastní kuchyňské úpravě můžete použít štiku vcelku, anebo ji naporcovat podle potřeby.
Štika kuchaná s hlavou :: kategorie rybího výrobku :: mražené ryby.
Štika kuchaná

Štika mražená filet

Filet ze štiky je opracovaný rybí výrobek bez kostí, který se vyrábí seříznutím svaloviny štiky těsně podél páteře a žeber. Filety ze štiky velmi snadno rozkrájíte na porce dle potřeby.
Štika mražená filet :: kategorie rybího výrobku :: mražené ryby.
Candát kuchaný

Candát kuchaný s hlavou

Kuchaný candát je mražený rybí výrobek zbavený šupin a vnitřností. Pokrmy z candáta patří k nejoblíbenějším specialitám ze sladkovodních ryb.
Candát kuchaný s hlavou :: kategorie rybího výrobku :: mražené ryby.
Sumec kuchaný

Sumec - kuchaný

Kuchaný sumec je chlazený rybí výrobek bez šupin a vnitřností. Výrobek je ideální k přípravě nejrůznějších rybích specialit, navíc z čerstvého rybího masa.
Sumec - kuchaný :: kategorie rybího výrobku :: chlazené ryby.
Sumec kuchaný

Sumec filet

Chlazené filety ze sumce jsou ideální k přípravě nejrůznějších specialit ze sumce připravených z čerstvého rybího masa, navíc bez kostí. Filety s kůží se získávají seříznutím svaloviny z trupu sumce od hlavy k ocasní části.
Sumec filet :: kategorie rybího výrobku :: chlazené ryby.
Sumec kuchaný

Sumec podkovy

Opracovaný rybí výrobek vhodný k nejrůznějším kulinářským úpravám sumčího masa. Podkovy se získávají příčným naporcováním trupu sumce na stejně široké části.
Sumec podkovy :: kategorie rybího výrobku :: chlazené ryby.
Marinované vakuované ryby

Kapr filet "Česnek - bazalka"

Marinované filety z Třeboňského kapra s česnekovou příchutí, které jsou určené především ke grilování. Při konzumaci kapřích filetů se nemusíte obávat rybích kostí, protože drobné mezisvalové kůstky jsou díky technologii zpracování rozrušené na malé kousky a ty jsou pak při vlastní konzumaci nepostřehnutelné.
Kapr filet "Česnek - bazalka" :: kategorie rybího výrobku :: chlazené ryby v PE balení.
Marinované vakuované ryby

Kapří steak "Mexiko" 200 g

Marinované kapří filety bez kostí, ochucené kořenící směsí „Mexiko“. Výrobek je vhodný především ke grilování. Vyzkoušejte vynikající chuť grilovaného kapra.
Kapří steak "Mexiko" 200 g :: kategorie rybího výrobku :: chlazené ryby v PE balení.
Kapri

Kapří

Mražený polotovar z kapřího masa doplněný ovesnými vločkami a jemnou kořenící směsí. Výrobek obsahuje velmi kvalitní maso z kapra, které je zbavené kostí a kůže. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu pokrmů u kapra (například kapří karbanátky).
Kapří :: kategorie rybího výrobku :: mraženého polotovaru o hmotnosti 0,5 nebo 2 kg.
Uzená ryba

Kapr uzený podkovy

Uzený kapr se hodí k přípravě rybích pochoutek teplé i studené kuchyně. Uzené kapří maso můžete ochutnat ve formě uzených podkov z kapra.
Kapr uzený podkovy :: kategorie rybího výrobku :: volně ložené uzené ryby.
Uzené ryby

Amur uzený podkovy

Uzený amur se hodí k přípravě nejrůznějších rybích specialit studené i teplé kuchyně. Uzeného amura můžete ochutnat ve formě uzených podkov.
Amur uzený podkovy :: kategorie rybího výrobku :: volně ložené uzené ryby.
Uzené ryby

Tolstolobik uzený podkovy

Uzený tolstolobik se hodí pro přípravu rybích lahůdek studené i teplé kuchyně. Uzené maso z tolstolobika je v nabídce ve formě uzených podkov.
Tolstolobik uzený podkovy :: kategorie rybího výrobku :: volně ložené uzené ryby.
Pstruh kuchaný

Pstruh uzený kuchaný

Chuťově výborné maso ze pstruha můžete ochutnat ve formě uzeného výrobku – uzený kuchaný pstruh s hlavou. Uzený pstruh je vhodný jak ke konzumaci za studena, tak i pro tepelnou úpravu.
Pstruh uzený kuchaný :: kategorie rybího výrobku :: volně ložené uzené ryby.
Kapr vnitřnosti

Kapr vnitřnosti

Kapří vnitřnosti patří z kulinářského hlediska k velmi ceněným produktům. Výborně se hodí nejen k přípravě rybí polévky, ale i k dalším kuchyňským úpravám.
Kapr vnitřnosti :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.
Kapr hlavy

Kapr hlavy

Opracovaný kapří výrobek, vhodný především k přípravě rybí polévky.
Kapr hlavy :: kategorie rybího výrobku :: vakuově balené chlazené ryby.

Komentáře

Karel Janoušek - #
15.12.11

Ten výrobek Kapří bych doporučil do škol a školek-děti by to asi rády jedly,aspoň dle zkušenosti s mou neteří.Normálně ryby nejí,ale karbanátky z Kapří ,,baští” s velkou chutí.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Aktuality

Projekty z operačního programu Rybářství

Projekty na vybavení zpracoven ryb, které jsou spolufinancovány Evropsku unií.

6.06.17 / Aktuality

Aktualita k evidenci tržeb

Povinné zveřejnění

1.03.17 / Aktuality

Seznam certifikovaných prodejců

Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2016 u certifikovaných prodejců.

14.12.16 / Aktuality

Vánoční prodej ryb 2016

Prodejní doba sádek a prodejních míst vánočních kaprů skupiny Rybářství Třeboň.

13.12.16 / Aktuality
Třeboňský kapr

Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.

Třeboňský kapr

Naše výrobky

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Filet

Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Mražené ryby

Mražené rybí výrobky zajišťují celoroční dostupnost některých ryb.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Kuchaná ryba

Vnitřností zbavené ryby se hodí k pečení, grilování i dalším úpravám.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Podkovy

Klasické porcování ryb na podkovy.

Velkoobchodní prodej živých ryb

Doporučujeme