Hlavy

Hlavy se používají především k přípravě rybí polévky

Kapří hlava se odděluje od těla kapra při zpracování na další výrobky jako jsou – trup, půlky, porce, filety.

Využití hlavy spočívá především v přípravě rybí polévky nebo rybího vývaru.

Hlavy jsou dodávány chlazené nebo mražené.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Hlavy - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Aktuality

Rybářské slavnosti 2017

Ve dnech 18. až 20. srpna 2017 se konají Rybářské slavnosti v Třeboni a na Třeboňsku.

18.08.17 / Aktuality

Projekty z operačního programu Rybářství

Projekty na vybavení zpracoven ryb, které jsou spolufinancovány Evropsku unií.

6.06.17 / Aktuality

Aktualita k evidenci tržeb

Povinné zveřejnění

1.03.17 / Aktuality

Seznam certifikovaných prodejců

Stánkový prodej třeboňského kapra na vánoce 2016 u certifikovaných prodejců.

14.12.16 / Aktuality
Třeboňský kapr

Chráněné zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007, je určeno pro produkty, jejichž kvalita se váže k místu původu chráněného potravinářského produktu.

Třeboňský kapr

Naše výrobky

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Podkovy

Klasické porcování ryb na podkovy.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Uzené ryby

Uzený pstruh, kapr, maréna a další sladkovodní ryby.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Chlazené ryby

Čerstvé chlazené ryby z jihočeských rybníků.

Výrobky - FISH MARKET a.s.
Filet

Filet je určen k rychlé přípravě jídel. Vhodný je i ke grilování.

Velkoobchodní prodej živých ryb

Doporučujeme